Certificari

Certificarile S.C.M. Munca si Arta

Pentru a garanta preocuparea permanenta de a satisface cerintele clientilor in conditii de protectie a mediului inconjurator si cu riscuri profesionale minime in anul 2005 S.C.M. MUNCA SI ARTA a implementat, in activitatea de proiectare si productie a articolelor de imbracaminte, sistemul de management al calitatii integrat cu sistemul de management de mediu si cu cel al sanatatii si securitatii ocupationale conforme cu cerintele ISO 9001, ISO 14001, respectiv OHSAS 18001.

Sistemele integrate de management sunt certificate de catre SRAC si IQNet, incepand din martie 2006, si sunt mentinute si imbunatatite continuu pentru a obtine satisfacerea tuturor partilor interesate cu respectarea cerintelor legale si de reglementare.

Mentionam ca implementarea si certificarea sistemelor integrate de management au fost realizate cu sprijin financiar de la bugetul de stat prin Programul de crestere a competitivitatii produselor industriale administrat de Ministerul Economiei si Comertului.

De asemenea, in anul 2006 societatii noastre i-a fost atribuit codul NATO de agent economic NCAGE 00BUL. Astfel, putem deveni furnizor de confectii militare pentru tarile membre NATO.