Istoric

Istoricul S.C.M. Munca si Arta

Sediu SCM Munca si Arta

Infiintata in anul 1952 prin fuziunea cooperativelor mestesugaresti: George Cosbuc, Femeia Muncitoare, Unirea Croitorilor, Mihai Eminescu, societatea noastra are o lunga traditie in domeniul confectiilor textile.

Forma de organizare ne defineste, in conformitate cu principiile cooperatiste, drept o asociatie autonoma de persoane fizice constituita in scopul promovarii intereselor economice, sociale si culturale ale membrilor sai.

In martie 1991 am devenit societate cooperatista comerciala pe actiuni, iar in septembrie 2005 Adunarea generala extraordinara a membrilor cooperatori a aprobat, in conformitate cu prevederile legale, actuala forma de organizare: Societate Cooperativa Mestesugareasca Munca si Arta cu un capital social in valoare de 292825 lei.

Suntem membri ai Aliantei Cooperatiste Internationale si ai Asociatiei Profesionale a Producatorilor de Confectii si Tricotaje din Cooperatia Mestesugareasca din Romania.

Experienta bogata in domeniu, dotarea tehnica adecvata si personalul calificat ne permit sa realizam produse si servicii de calitate, la pret competitiv, ceea ce ne recomanda drept un partener serios si de incredere.

In acest sens, stau marturie colaborarile de lunga durata cu prestigioase institutii publice: Ministerul Apararii nationale, Ministerul de Interne, Serviciul de Protectie si Paza, Directia Generala a Vamilor, Metrorex, Directia Generala a Penitenciarelor, dar si contractele cu noi clienti: Scoala Superioara de Aviatie Civila, firme particulare de paza si protectie, institutii de cultura, case de productie cinematografica si multi altii.

Un segment important din portofoliul nostru de clienti il reprezinta populatia, pentru care realizam o gama larga de confectii la comanda, dar si reparatii in unitati specializate.

In ultimii ani societatea noastra si-a diversificat obiectul de activitate prin acordarea de consultanta pentru implementarea si certificarea diferitelor sisteme de management in conformitate cu standarde internationale (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001), inclusiv pentru obtinerea de fonduri nerambursabile pentru realizarea acestora.

Rezultatele obtinute din intreaga activitate ne pozitioneaza printre cele mai bine cotate organizatii ale Cooperatiei Mestesugaresti din Romania.